İzmir'de dehşet! Emekli polis memuru, bıçak ve tornavidayla öldürüldü!

İzmir'in Dikili ilçesinde emekli bir polis, iddiaya göre defalarca bıçak ve tornavida darbeleriyle öldürüldü. Olayla ilgili bir zanlının ise arandığı öğrenildi.

İzmir'in Dikili ilçesinde emekli bir polis, iddiaya göre defalarca bıçak ve tornavida darbeleriyle öldürüldü. Olayla ilgili bir zanlının ise arandığı öğrenildi.

Olay, Dikili ilçesinde meydana geldi. Emekli polis olduğu öğrenilen Mehmet Emin Yılmaz (57), iddialara göre birçok kez tornavida ve bıçak darbesiyle bıçaklanarak öldürüldü. Olaysa vatandaşların ihbarı üzerine ortaya çıktı. Bölgeye gelen polis ekipleri, Mehmet Emin Yılmaz'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Ekipler yaptığı ilk inceleme sonucu Yılmaz'ın vücudunda çok sayıda ize rastladı. 



Mehmet Emin Yılmaz'ın yılbaşı akşamı öldürüldüğü tahmin edilirken, Dikili İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili geniş çaplı bir araştırma başlattı. Polisin, olay yerinde görüldüğü öne sürülen elektrikçi M.Y. (49) isimli bir şüphelinin peşine düştüğü ve şahsın arandığı belirtildi. Yine söz konusu M.Y.'nin bulunamaması ve ortadan kaybolması nedeniyle bütün şüphelerin bu zanlı üzerinde yoğunlaştığı öğrenildi. Yılmaz'ın cesedi yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. 


Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ? 2024 THY Kabin memuru alımı ne zaman? Başvuru şartları neler? Paskalya Bayramı ne zaman? 2024 Paskalya Bayramı hangi tarihte?