İzmir ve İstanbul'da 239 kilo 'skunk' ele geçirildi

İzmir ve İstanbul'da düzenlenen ortak uyuşturucu operasyonunda, 238 kilo 875 gram 'skunk' adlı uyuşturucu madde ele geçirildi, 5 kişi gözaltına alındı.


İzmir Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları belirlenen kişilere yönelik operasyon düzenledi.

Narkotik köpeğinin de kullanıldığı operasyonda, İzmir ve İstanbul'da tespit edilen adreslere yapılan baskınlarda, toplam 238 kilo 875 gram 'skunk' adlı uyuşturucu madde ele geçirildi. Uyuşturucu madde sattıkları ileri sürülen şüpheliler A.D., T.O., O.Z., T.K. ve M.T. gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.



Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları!