İşte WhatsApp'ta silinen mesajları okumanın yolu

Dünyanın en çok kullanılan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta silinen mesajları okumak mümkün mü? İşte milyonlarca kullanıcının merak ettiği WhatsApp'ta silinen mesajları okumanın gizli formülü

Akıllı telefonların olmazsa olmazı WhatsApp’ta hayat kurtaran bir özellik ortaya çıktı. Biran Acton ve Jan Koum tarafından kurulan dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp her geçen gün popülaritesini artırıyor. Kullanıcılardan bazıları da mesajlaşma uygulamasının açıklarını buluyor ve onu diğer kişilerle paylaşıyor.

WhatsApp, getirdiği bir güncelleme ile gönderilen mesajı silme özelliğini getirmişti. Bu özellik sayesinde yanlışlıkla gönderilen resim ya da yazı silinebiliyor, böylelikle kullanıcılar mağdur olmuyordu. WhatsApp’ta bulunan açık sayesinde gönderildikten sonra silinen mesajları okumanın bir yolu ortaya çıktı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!