İşte Meleklerin Sabaha Kadar La-netlediği O Evli Kadınlar!

İşte Meleklerin Sabaha Kadar La-netlediği O Evli Kadınlar! Melekler kocalarına bu 9 şeyi yapan kadınlara lanet (BEDDUA) ediyor





1- Kocanızı ASLA ilgisiz bırakmayın,dışarı yönelmesine mecbur etmeyin.  2-Kocanızdan izinsiz hiçbir yere ASLA gitmeyin. Mahremsiz yolculuk yapmayın. 3-Kocanızın istemediği şekilde giyinip,dışarı ASLA çıkmayın.Kendinizi kocanıza beğendirin başkalarına değil. 





4-Kocanızın yanında sürekli somurtmayın.Etrafınıza pozitif elektrik yayın. 5-Kocanızın istemediği kişilerle ASLA arkadaşlık etmeyin,evinize istemediği kişileri almayın.





6-Tartıştığınızda veya sinirlendiğinizde yataklarınızı ASLA ayırmayın. Hanım olarak eşinizin fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarını ASLA reddetmeyin. Peygamberimiz (s.a.v) buyuruyor ki: “Erkek karısını yatağa çağırır, kadında gelmeye yanaşmaz, erkek öfkelenmiş olarak sabahlarsa, melekler sabaha kadar o kadına lanet ederler.”





7-Evde ASLA bakımsız olmayın.Eşiniz bir erkek ve eve geldiğinde güzel bir şekilde karşılanmak ister unutmayın. 8-Eşinize asla bilmişlik yapmayın,fikirlerinizi yumuşak bir şekilde eşinize anlatın.




Tarihte bugün ne oldu? 28 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Survivor All Star 2024 97. Bölüm Fragmanı izle Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Lokanta ve kafelerde KDV düzenlemesi Karar Resmi Gazete'de yayımlandı Huzursuz bacak sendromu genç yaşlı herkesi etkiliyor! Koton Mağazacılık halka arz kaç lot verir? Ne zaman talep toplayacak?