İşte Karavan Tatili Yapmanın 8 Püf Noktası

Doğanın içinde, insanda müthiş bir özgürlük hissi yaratan karavan tatili son dönemin gözdesi. Özellikle Covid 19 önlemleri çerçevesinde kendisini izole etmek isteyen ama bununla birlikte harika bir tatil geçirmek isteyenlerin hayallerini süslüyor. Ruhunuzu dinlendirecek ve doğayla iç içe olabileceğiniz bir karavan seyahatine çıkmaya ne dersiniz? Karavan seyahatine çıkmadan önce bilmeniz gerekenler ile ilgili hazırladığımız rehbere bir göz atın!

Kendinize Uygun Karavanı Seçin

Karavanla seyahat etme kararını alır almaz yapmanız gerek ilk şeylerden biri de bütçenize ve kişisel tercihinize uygun karavanı seçmek olacaktır. Gideceğiniz yere, izleyeceğiniz rotaya ve kişi sayısına göre karavanınızı seçmek en ideali. Karavan seçerken sadece satın alma değil, kiralama opsiyonlarından da yararlanabilirsiniz. Moto karavan yani kamyon kasa ve römorklu yani aracın arkasına bağlanan karavan modelleri için B tipi ehliyet yeterli olacaktır. Normal araç kullanımına göre daha yüklü olacağı için, karavanı alışılığından yavaş kullanmak güvenlik açısından önemlidir. Satın alacağınız veya kiralayacağınız karavan ile ilgili önceden bilgi edinmek ve işin uzmanlarından öneriler almak her zaman yararlı olacaktır. 

A101 9 Mayıs günü birçok avantajlı teknolojik ürünü sunacak Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Osman Bey bir başına Bursa’ya giderek neyi hedeflemektedir?