İşte İstanbul'da kar yağışı ile ilgili AKOM'dan ilçe ilçe kar kalınlıkları

İstanbul'da cumartesi günü akşam saatlerinde başlayan kar yağışı devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) verilerine göre yoğun ve etkili kar yağışı sonucunda kentin yüksek ve kırsal bölgelerinde kar kalınlığı 30 santimetreye kadar ulaştı. Ancak yoğun kar kütlesi nedeniyle Eyüpsultan'daki bir spor salonunun çatısı çöktü; park halindeki araçlar hasar gördü.

AKOM İstanbul'da kar yağışıyla ilgili verilerini paylaştı. AKOM'un verilerine göre, kar yağışı neticesinde kar kalınlığı 30 santimetreye kadar çıktı. Üsküdar, Kadıköy, Sarıyer'de 10-20 santim Başakşehir, Sultanbeyli, Eyüp, Ümraniye'de 15-25 santim Zekeriyaköy, Tuzla Akfırat, Çamlıca, Arnavutköy Hadımköy, Silivri Binkılıç, Beykoz, Karlıtepe gibi yüksek yerlerde 30-50 santimetre  kar kalınlıkları ölçüldü.

A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu! Gaddar’ın yeni bölümüne Dağhan ve Korkut yeniden karşı karşıya geliyor Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?