İşte İçişleri Bakanlığı genelgesine göre bugün açılacak yerler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı karar sonrası İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgeye göre 1 Temmuz yani bugünden itibaren sinema ve tiyatro salonları, düğün salonları, internet kafeler ve elektronik oyun salonları yeniden açılıyor. Peki, yeni normalleşme takvimine göre sosyal mesafe ve hijyen kuralları nasıl olacak? İşte tüm detaylar...

1 Temmuz'da nereler açılıyor sorusu araştırılıyor. Corona virüsü normalleşme adımlarının son aşaması 1 Temmuz Çarşamba günü başlıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı karar sonrası, İçişleri Bakanlığı 1 Temmuz'da faaliyetine yeniden başlayacak olan işletmelerle ilgili genelge yayınladı. Sosyal mesafe kuralı ve hijyen tedbirleri kapsamında, sinema salonu, düğün salonu, internet oyun alanları gibi yerler bugünden itibaren yeniden kapılarını açacak. Nargile kafe ve eğlence yerlerinin durumu ise henüz açıklanmadı. İşte, İçişleri Bakanlığı genelgesine göre 1 Temmuz'da açılacak olan yerlerin listesi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tümosan Konyaspor Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti Nissan’ın çok avantajlı bahar kampanyaları devam ediyor Şebnem ile annesi Seda’nın duygusal konuşması damga vuracak!