İşte günün önemli haberleri ! 9 Ekim 2018 Akşam bülteni

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik. İşte günün önemli haberleri ! 9 Ekim 2018 Akşam bülteni

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik. 



Vatandaşı memnun edecek hamleler 

Ankara - Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Enflasyonla Topyekun Mücadele Programını açıkladı, vatandaşı memnun edecek adımları bir bir anlattı. 



Suudi konsolosluğunda inceleme yapılacak 

Ankara - Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğunda inceleme yapılacağını duyurdu. 



Hükümete ’Cemal Kaşıkçı’ eleştirisi 

Ankara - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın kaybolması sebebiyle hükümeti eleştirdi. 



İYİ Parti’yi topa tuttu 

Ankara - İYİ Parti’yi eleştiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Milliyetçi Hareket Partisi’nin hükmü şahsiyetine kim dil uzatırsa, kimler el kaldırırsa ya o dili kopartırız, ya da eli kırarız. İsteyene, canı çekene ağzının payını bol bol veririz" dedi. 



Aydın’da feci kaza: 3 ölü, 2 yaralı 

Aydın - Karacasu ilçesinde meydana gelen feci kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. 



105 kişi gözaltında 

Terör örgütü PKK/KCK’nın deşifresi ve faaliyetlerinin engellenmesine yönelik 8 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda 105 kişi gözaltına alındı. 

 

53 ilde operasyon: 101 gözaltı kararı 

Ankara - FETÖ’nün Türk Silahlı Kuvvetleri yapılanmasına yönelik soruşturmalar kapsamında 101 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Ardından 53 ilde operasyon başlatıldı. 



Patenli gencin karayolunda ölümle dansı 

İstanbul - Beylikdüzü’nde patenli bir gencin E-5 karayolunda yaptığı tehlikeli yolculuk kameraya yansıdı. 


İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Tarihte bugün ne oldu? 16 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu!