İşte günün önemli haberleri ! 24 Eylül 2018 Akşam bülteni

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik. İşte günün önemli haberleri ! 24 Eylül 2018 Akşam bülteni

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik. İşte günün önemli haberleri ! 24 Eylül 2018 Akşam bülteni

ABD’den İsrail’e net mesaj 

New York - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İlk kıblemiz Kudüs’ü devlet terörüne kurban etmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. İsrail’in tacizlerine karşı mücadelemizi en üst düzeyde vereceğiz" dedi. 



MHP af teklifini TBMM’ye sundu 

Ankara - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, “Bütün kanun kapsamı dışında faydalanmayanları çıktığımızda 162 bin tutuklu ve hükümlü bu düzenlemeden faydalanacaktır” dedi. 



33 terörist etkisiz hale getirildi 

Ankara - Son 1 haftada yurt içinde 33 terörist etkisiz hale getirildi. 



Başkent’te FETÖ operasyonu: 61 gözaltı kararı 

Ankara - Başkent’te, FETÖ’nün Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığındaki faaliyetlerine yönelik düzenlenen operasyonda 18’i aktif görevde 61 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. 



Çuval çuval getirip bardak bardak satıyorlar 

Antalya - Antalyalılar, kavuran sıcaklarda, yüksek kesimlerdeki mağaralardan çıkarılan ve pekmez ya da meyve şurubuyla hazırlanan "karlama" ile serinliyor. 



Ayyıldız desenli ‘Cesur’ ilgi odağı oldu 

Kayseri - Kayseri’de üzerinde doğuştan ay ve yıldız bulunan tosun, ilgi odağı oldu. 



80’lik ninelerin okuma azmi: Balkonu sınıfa çevirdiler 

Eskişehir - Sarıcakaya ilçesinde bir araya gelen 4 nine, ilerleyen yaşlarına rağmen balkonu sınıfa çevirerek okuma yazma öğreniyor. 


Tarihte bugün ne oldu? 29 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Beşiktaş Kulübünden sert Beyaz TV açıklaması! Burdur’da korkutan deprem! Son dakika depremler Göztepe, toplamda 30 sezon yer aldığı Süper Lig'e 6. kez döndü! 29 Nisan 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de!