İşte Benim Stilim'de Hakan Akkaya Tuğba İldiz'in eteğini bakın nasıl parçaladı

Kartal bakışlı Nur Yerlitaş İşte Benim Stilim'e yine damga vurdu. Tuğba İldiz'in eteğindeki ucuzluğu fark edince olanlar oldu. Hakan Akkaya önce makası eline aldı ardından da Tuğba İldiz'in eteğini parçaladı. Paramparça olan eteğin hikayesi magazin gündeminin üst sıralarına yerleşti.

Kartal bakışlı Nur Yerlitaş İşte Benim  Stilim'e yine damga vurdu.Tuğba İldiz'in eteğindeki ucuzluğu fark edince olanlar oldu.Hakan Akkaya önce makası eline aldı ardından da Tuğba İldiz'in eteğini parçaladı. Paramparça olan eteğin hikayesi magazin gündeminin üst sıralarına yerleşti.

İşte Benim Stilim yarışmasının orta karar üyelerinden biri olan Tuğba İldiz'in öyle sanıyorum ki Ajda Pekkan ve Murat Boz gibi ünlü isimlerin yanıda dansçılık yaptığını bilmeyen yoktur. İşte o Tuğba İldiz bugün artık İşte Benim Stilim podyumunda ter döküyor. Bugüne kadar kıyafetleriyle ya da ettiği kavgalarda gündem oluşturamayan Tuğba, paramparça olan eteğiyle konuşulmayı başardı. Jüri üyesi Hakan Akkaya, Tuğba İldiz'in beğenmediği eteğini elleriyle parçaladı.

İŞARET FİŞEĞİ NUR YERLİTAŞ'TANKartal bakışlarıyla Tuğba İldiz'in eteğindeki ucuzluğu ustalıkla fark eden Nur Yerlitaş, "Eteğindeki parça o kadar kötü ki en basit konfeksiyonlarda dahi bu tir bir eteğe asla konulmaz" dedi. İşte ne olduysa bu dakikadan sonra oldu. Nur Yerlitaş'nı bir hayli sert eleştirisinden kuvvet alan Hakan Akkaya önce İşte Benim Stilim yarışmacısının eteğini makasla kesmeyi denedi. Bununla tatmin olmayan jüri üyesi sonrasında Tuğba İldiz'in eteğini elleriyle parçaladı.
Ahbab kurucusu Haluk Levent BM'de İsrail ve Netanyahu'ya sert tepki! Gökhan Zan savcılığa suç duyurusunda bulundu! MHP Kırklareli seçim şarkısı sosyal medyada gündem oldu Atatürk’e hakaret eden Şevki Yılmaz ve Halil Konakçı'ya çığ gibi tepki Lider Haber kanalındaki Barometre programında küfürler havada uçuştu! Maden faciası sorumlularına karşı eylem giden eylemciler durduruldu!