İşte 93. Oscar Ödülleri adayları

2021 Oscar Ödülleri, yarın sabaha karşı sahiplerini buluyor. Şimdiye kadar yapılan ödül törenleri salgın nedeniyle sanal sahnede, uzaktan bağlantı yoluyla yapılmışken, 93. Oscar Ödülleri töreni, yüz yüze bir etkinlik olarak planlandı.

Tören Los Angeles’taki iki ayrı mekanda gerçekleşecek: Ödül töreninin geleneksel evi Dolby Tiyatrosu ve Union Garı. Bu yılki etkinliğin resmi yapımcısı Steven Soderbergh, muhtemel katılımcıların hepsine katı test ve sosyal mesafe önlemlerinin alınacağına dair güvence verdi. Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan bu yana verilen ve bu yıl 93. kez sahiplerini bulacak olan Akademi Ödülleri’nin adaylarını hatırlayalım. Başrollerinde Gary Oldman, Amanda Seyfried ve Lily Collins gibi isimlerin olduğu Mank, en fazla adaylık alarak listeye damga vuran film oldu. İşte 2021 Oscar Ödülleri adayları listesi...

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Mucize sağlık kaynağı Zerdeçalın 11 faydası! ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor Gaddar'da Dağhan, Aydan’a evlilik teklif ediyor!