İşte 2023’te Spotify'da en çok dinlediğimiz sanatçıları, şarkıları, albümleri ve podcast’ler

Lider audio streaming platformu Spotify bugün dünyanın her yerinden milyonlarca kullanıcısına etkileşimli özellikleriyle kişiselleştirilmiş kullanıcı deneyimini sunarken, 2023 yılı boyunca en çok dinlenen sanatçı, şarkı, albüm ve podcast’leri açıkladı. Bu yıla Semicenk en çok dinlenen sanatçı oluşu ve en çok dinlenen şarkılar listesindeki ağırlığıyla damga vururken, bu yıl ilk defa bir kadın sanatçı yılın en çok dinlenen şarkısına imza attı.

Yılın büyük bir merak ve heyecanla beklenen anı nihayet geldi ve Spotify, 2023 Yılın Özeti’ni yayınladı. Dünyanın her yerinden 574 milyondan fazla kullanıcısının tüm yıl boyunca nasıl bir dinleme deneyimi yaşadığını tüm gerçekliğiyle ortaya koyan 2023 Yılın Özeti ile Spotify, yılın en çok dinlenen sanatçıları, şarkıları, albümleri ve podcast’lerini açıkladı. Yılın ‘en’lerinin yanı sıra Spotify’da geçirdikleri tüm bir yılı büyük bir keyifle kutlayabilmeleri için, kullanıcılara, yeni ve etkileşimli özelliklere sahip kişiselleştirilmiş kullanıcı deneyimini de yayınladı. 

70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri Kazananlarını Açıkladı! Çölyak hastalığı, duygusal ve sosyal yaşam üzerindeki etkisi vardır Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Aldatmak'ta Güzide yeni bir çıkmaza giriyor