İşte 16 Aralık hava durumu: Kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji'nin uyarısına göre, "Yağışların; Doğu Akdeniz bölgesinde kuvvetli yağmur ve sağanak (21-50 kg/m2), Toroslar Mevkiinde kuvvetli karla karışık yağmur ve yer yer yoğun kar şeklinde etkili olması beklendiğinden ani sel, su baskını, kar yağışına bağlı olarak ulaşımda aksamalar ve yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA
Çok bulutlu ve bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, gece saatlerinden itibaren bölgenin güneydoğusu ile Edirne ve Kırklareli çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

EDİRNE 4°C, 6°C
Çok bulutlu ve yağmurlu, gece saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı

İSTANBUL 4°C, 6°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

KIRKLARELİ 3°C, 3°C
Çok bulutlu ve yağmurlu, gece saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışlı

KOCAELİ 6°C, 8°C
Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

EGE
Çok bulutlu, kuzey ve iç kesimlerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, Kuzey Ege'nin iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

A.KARAHİSAR 0°C, 2°C
Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı

İZMİR 8°C, 12°C
Çok bulutlu

MANİSA 5°C, 10°C
Çok bulutlu ve yarın (Perşembe) öğle saatlerinde yağmurlu

MUĞLA 3°C, 10°C
Parçalı ve çok bulutlu

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? VavaCars Fatih Karagümrük Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Fenerbahçe Mondihome Kayserispor Maçı Geniş Özeti ve Golleri Daha kaliteli uyku için 10 yöntem Gaddar’da Aydan Dağhan deliye döndürdü! Sarımsağın faydaları