İşte 10'ar maddede Beşiktaş - Galatasaray derbisi

Son dakika spor haberi: Süper Lig'in 10. haftası Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki dev derbiye sahne olacak. Sporting yenilgisi ile morali bozulan Kara Kartal, sahasında Cimbom'u devirip yeniden çıkışa geçmenin hesapları içinde. Avrupalı Aslan’da keyifler yerinde. Hedef ligdeki 3 haftalık zafer serisini dörde çıkarıp zirveye bir adım daha yaklaşmak. İşte 10'ar maddede Beşiktaş ve Galatasaray'da son durum...

Beklenen gün geldi çattı… Tüm Türkiye'nin gözlerinin çevrileceği Beşiktaş-Galatasaray derbisi 20.00'de başlayacak. Vodafone Park'ta oynanacak kritik mücadelede hakem Fırat Aydınus düdük çalacak. Sabah Gazetesi, iki takımın son durumlarını 10'ar maddede ele aldı. İşte detaylar...

10 MADDEDE BEŞİKTAŞ'IN DERBİ HAFTASI

1-Teknik direktör Sergen Yalçın ve ekibi takımı ilk olarak mental açıdan ayağa kaldırdı, üst üste gelen kötü sonuçları unutturdu.

2-Sakatlıklardan bu sezon çok sıkıntı çeken Beşiktaş'ta antrenmanlar hafif tempoda gerçekleştirildi. Takımın çalışma metoduna dikkat edilirken, yeni haftada herhangi bir sakatlık problemiyle karşılaşılmadı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! Gaddar'da Dağhan, Aydan’a evlilik teklif ediyor!