İstanbul'un koronavirüs yoğunluk haritası güncellendi!

Hayat Eve Sığar uygulamasına gelen son güncelleme ile İstanbul'un koronavirüs yoğunluk haritası güncellendi. Bağcılar, Esenler, Esenyurt, Güngören, Sultangazi ve Zeytinburnu en tehlikeli ilçeler arasında yer alırken; Ataşehir, Avcılar, Beykoz ve Şile'de ise yoğunluğun az olduğu görülüyor.

1 Haziran'da başlayan yeni normalleşme süreci ile birlikte seyahat kısıtlamaları ve sokağa çıkma yasaklarının kaldırılmasının ardından Türkiye'de vaka sayıları yeniden armaya başladı. Özellikle Güneydoğu Anadolu Anadolu ve Doğu Anadolu bölgelerinde vaka sayıları artarken, İstanbul'un ilçe ilçe koronavirüs yoğunkuk haritası da merak ediliyordu.

İSTANBUL'UN KORONAVİRÜS YOĞUNLUK HARİTASI GÜNCELLENDİ
Hayat Eve Sığar uygulamasına gelen son güncelleme ile İstanbul'un koronavirüs yoğunluk haritası güncellendi. Bağcılar, Esenler, Esenyurt, Güngören, Sultangazi ve Zeytinburnu en tehlikeli ilçeler arasında yer alırken; Ataşehir, Avcılar, Beykoz ve Şile'de ise yoğunluğun az olduğu görülüyor.

İşte ilçe ilçe son durum:

Arnavutköy
Ataşehir
Avcılar
Bağcılar
Bahçelievler
Bakırköy
18 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Tarihte bugün ne oldu? 18 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Erdoğan imzaladı! Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 117. Bölüm Fragmanı izle Cevdet Yılmaz açıkladı: Kamu çalışanına destek geliyor