İstanbullu Gelin 73.Bölüm 2. Fragmanı İzle

İstanbullu Gelin 73.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü 22 Şubat Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı İstanbullu Gelin 73.Bölümde dde nefes kesecek

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Boran Konağı’nda İşler Karışıyor!

İpek ve Fikret’in boşanma davası ileri bir tarihe ertelenir. Faruk ve Süreyya Fikret’in boşanma isteğini ve sebebini öğrenir Süreyya’nın İpek, Fikret ilişkisindeki duruşu ise Esma ile aralarında çatışmaya neden olacaktır.

Senem, Süreyya ve Dilara’nın kızlar gecesi Adem’in oğlu ile baş başa zaman geçirmesini sağlar. Kıymet’in Esma ile restleşme hamlesi ise beklediği gibi sonuçlanmaz. Tüm yaşananlar artık Okan’ın da bir adım atmasına sebep olur.

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜM İZLE

Survivor All Star 2024 97. Bölüm Fragmanı izle Ömer 53.Bölüm Fragmanı izle Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım'ın Eylem Tok göndermesi gündem oldu! Kara Ağaç Destanı 10.Bölüm Fragmanı izle Ateş Kuşları 53.Bölüm Fragmanı izle Arka Sokaklar 673.Bölüm Fragmanı izle