İstanbullu Gelin 61.Bölüm Fragman İzle (Önizleme)

İstanbullu Gelin 61.Bölüm Önizleme yayınlandı. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü 9 Kasım Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı İstanbullu Gelin bu hafta yayınlanacak mı?

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Adem’in, Dilara’ya sürprizi ne olacak?

Garip nişanlısı Esma’nın ailesini evinde ağırlamak ister. Fakat bu durum Faruk’un pek hoşuna gitmez ne yapacağını bilememektedir. Süreyya’nın desteği ile Faruk bir kaçış yolu bulur. Dilara, Adem’in boşanmayı geri çektiğini öğrendiği için konağa gider ve Adem’in bebek odası hazırladığını görür. Adem, Dilara’ya karşı olan öfkesini kusar. Senem ile Güneş’in gizli görüşmeleri Akif’in dikkatini çeker ve Akif’e hiç beklemediği bir bilginin yolunu açar. Ülfet ve Güneş, Sedef’i bertaraf ettiklerini düşündükleri noktada Sedef tekrar ortaya çıkarak herkesin dikkatin çekmeyi başarır.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm Fragmanı izle Yalı Çapkını 70. Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 19. Bölüm Fragmanı izle (Sezon Finali) Survivor All Star 2024 113. Bölüm Fragmanı izle Gelin 23. Bölüm Fragmanı izle Kirli Sepeti 31. Bölüm Fragmanı izle