İstanbullu Gelin 59.Bölüm Fragmanı İzle

İstanbullu Gelin 59.Bölüm Fragmanı yayınlandı. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü 26 Ekim Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı İstanbullu Gelin bu hafta yayınlanacak mı?

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yeni bölüme Faruk ve Fikret yüzleşmesi damga vuracak!

Faruk ve Fikret yüzleşmesi Faruk’un duygusal gel git yaşamasına neden olur. Dilara, bebeğini Adem’den gizlediği için kendisiyle mücadele ederken boşanma günü gelmiştir. Süreyya herkese destek olmak için mücadelededir ancak Faruk’un getirdiği bilginin ağırlığı her şeyi sıfırlar. Faruk ve Süreyya kendi aralarında duyarlı düşünerek durumu sindirmeye çalışırken, İpek kendi yöntemiyle soru işaretlerini ortadan kaldırmak ister. İpek’in hamlesi taşları yerinden oynatacaktır.

Bir Sevdadır 13.Bölüm Fragmanı izle (Final) Ateş Kuşları 54.Bölüm Fragmanı izle (Final) Gaddar 16.Bölüm Fragmanı izle Kızılcık Şerbeti 62.Bölüm Fragmanı izle Arka Sokaklar 674.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle