İstanbulkart’a yeni zorunluluk geldi! ‘kişiselleştirme’ nasıl yapılır?

‘KİŞİSELLEŞTİRİLMEYEN KARTLAR ARTIK KULLANILAMAYACAK’

Açıklamada görüşlerine yer verilen BELBİM AŞ Genel Müdürü Nihat Narin, kişiselleşmeyen kartların artık kullanılamayacağını bildirdi. İstanbulkart’ların her birinin kişiye özel olacağını belirten Narin, “Bu sayede kullanıcıların bakiyelerini koruma altına alacağız. Siz kredi kartınızı kaybettiğinizde ne yapıyorsunuz? Hemen bankayı arıyorsunuz ve engelliyorsunuz. Şimdi İstanbulkart’ta böyle bir olay yaşadığınızda rahatlıkla 153’ü arayarak oradaki bakiyenizi güvence altına alabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Kişiselleştirmenin sadece bakiye koruması değil, özel kampanyalardan yararlanmak için de gerekli olduğuna dikkati çeken Nihat Narin, “Kartınızı kişiselleştirirseniz, özel günlerde ulaşımı bedavaya alabilirsiniz. Plajlara, müzelere gitmek gibi birtakım kampanyalarımızdan faydalanabilirsiniz” değerlendirmesinde bulundu.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ben Bu Cihana Sığmazam'da Cezayir sevdikleriyle sınanıyor! Ahmet Davutoğlu'ndan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tebrik ziyareti