İstanbul'da normalleşme sonrası halkı bekleyen büyük tehlike !

Türkiye’de koronavirüs vakalarının azalması ile birlikte geçilen normalleşme sürecinde yeme içme mekanları için masalar arası mesafeler belirlendi. Birçok işletme kriterlere uyarken, bazı işletmelerin eski alışkanlıklarını sürdürdükleri dikkatlerden kaçmadı. En büyük sıkıntı, personel ile müşteri arasındaki bir metre kuralında yaşanıyor.

Sinanpaşa Camii'nin arka kısmında bulunan ve pandemi öncesi dolup taşan çay bahçelerinde ise sosyal mesafe kurallarına uygun masa düzenlemesi yapılmıştı. Beşiktaş Belediyesi'ne bağlı zabıta ekiplerinin denetimlerini arttırdığı semtte, kafelerdeki masalara dezenfektanlar konulurken, masa düzenlemesinin de sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde yapıldığı görüldü.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!