İstanbul'da metro seferlerinde yeni düzenleme

Metro İstanbul sefer sayıları ile ilgili resmi Twitter adresi üzerinden bir açıklama paylaştı.Kaynak: İstanbul'da metro saatleri değiştirildi .

Metro İstanbul’un Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada, 'İl Hıfzısıhha Meclisi’nin 27.04.2020’de yayınlanan “Marketlerin 09:00-21:00 saatleri arasında hizmet vermesi” kararına istinaden tüm hatlarımızda son sefer saati 21:30 olarak güncellenmiştir” açıklamasına yer verildi.Metro İstanbul sefer sayıları ile ilgili resmi Twitter adresi üzerinden bir açıklama paylaştı.

Açıklamada, "İl Hıfzısıhha Meclisi’nin 27.04.2020’de yayınlanan 'Marketlerin 09:00-21:00 saatleri arasında hizmet vermesi' kararına istinaden tüm hatlarımızda son sefer saati 21:30 olarak güncellenmiştir” ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Tarihte bugün ne oldu? 28 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Koton Mağazacılık halka arz kaç lot verir? Ne zaman talep toplayacak?