İstanbul'da Atatürk heykeline saldırı! Polis 3 çocuğu yakaladı

Bağcılar İÇDAŞ İlkokulu'nda meydana gelen olayda yaşları 12 ile 15 arasında 4 çocuk, kapalı olmasına rağmen okul bahçesine girdi. İçlerinden biri metal çöp kutusunu alarak okulun bahçesinde bulunan Atatürk büstüne yöneldi...

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde okul bahçesinde 4 çocuk metal çöp kovasını Atatürk büstüne fırlattı. Görüntüler üzerine 4 çocuktan 3'ü gözaltına alındı. Diğer çocuğu yakalama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ
3 arkadaşı da yanına geldi. Çocuklardan biri, çöp kutusunu kaldırarak Atatürk büstüne fırlattı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kayda alındı. Video sosyal medyada da tepki topladı.

GÖZALTINA ALINDILAR
Videoda Atatürk büstüne çöp kutusunu atan ve küfür eden 3 çocuk, Bağcılar Çocuk Büro Amirliği'ne götürüldü, işlemlerinin ardından çocukların adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Diğer çocuğu yakalama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları!