İstanbul'da aile katliamı! Annesini ve iki kardeşini öldürüp bu mesajı atmış

Esenyurt’ta evde tartıştığı annesiyle birlikte kız ve erkek kardeşini tabanca ile öldürdükten sonra kafasına sıkarak intihar girişiminde bulunan şahıs hastanede hayatını kaybetmişti. Aynı aileden 4 kişinin cenazesi, Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailelerine teslim edildi.

İstanbul Esenyurt'ta dün korkunç bir olay yaşandı. Annesini ve kardeşlerini öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan Ömer Orak, bugün hayatını kaybetti. Bir ailenin yok olduğu olayla ilgili olarak yaşanan yeni gelişmede Ömer Orak'ın kuzenine mesaj göndererek "Ben bunları öldürdüm, gelin cenazeyi alın" dediği ortaya çıktı. Ömer Orak'ın dayısı İsa Kuş "Cinnet mi geçirdi bilmiyorum. Artık silahı nereden bulduysa gelmiş, hepsini öldürmüş. Psikolojik sorunu olmadan nasıl annesini öldürsün" dedi.

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri