İstanbul için kuvvetli kar uyarısı!

İstanbul'daki kar yağışının bugün öğle saatlerinden itibaren etkisini arttırarak gece saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.

İstanbul'daki kar yağışının bugün öğle saatlerinden itibaren etkisini arttırarak gece saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da halen aralıklarla devam eden kar yağışının, bugün öğle saatlerinden itibaren etkisini arttırarak gece saatlerine kadar devam etmesi öngörülüyor.

Mevcut kar örtüsü üzerine güney kıyılarda 5 santimetre, iç ve kuzey kesimlerde 10-15 santimetre arasında ek örtü oluşturması beklenen kar yağışları nedeniyle ulaşımda aksamalar, buzlanma, görüş mesafesinde azalma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.


Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Gelin 18.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 98. Bölüm Fragmanı izle