İstanbul Büyükşehir Belediye'sinden ucuz lokanta müjdesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, dar gelirlilerin yemek ihtiyacını karşılamak için İstanbul'da iki lokanta açılması için harekete geçti.. Lokantanın ilki 17 Haziran'da faaliyete geçiyor. Çalışanlarının tamamının kadın olacağı ve uygun ücrete yemek verileceği açıklandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal belediyeciliğin örnek projelerinden birini hayata geçiriyor. Başkan İmamoğlu’nun vaatlerinden biri olan ‘Kent Lokantaları’, dar gelirli İstanbulluların özellikle öğrenci ve emekçilerin günlük yemek masrafına destek olmak için hizmetlerine başlıyor. Halka sağlıklı, lezzetli ve uygun fiyatlı öğünlerle sunacak ilk kent Lokantası, 17 Haziran’da Çapa’da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından açılacak.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Mucize sağlık kaynağı Zerdeçalın 11 faydası! Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! Gaddar'da Dağhan, Aydan’a evlilik teklif ediyor!