O

İsrail basını rusya'nın ukrayna'yı işgali için tarih verdi!

Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilimde artık savaş tarihleri gün verilerek konuşulmaya başlandı. İsrail gazetesi salı günü Rusya'nın harekete geçeceğini yazdı.

İsrail'in Haaretz gazetesinin haberine göre, Washington'ın İsrail'e, Rusya'nın Ukrayna'yı en erken salı günü işgal edebileceği bilgisini paylaştığını belirtti. İsrailli havayolu şirketlerinin binlerce İsrailliye tahliye uçuşları sunduğu aktarıldı.

Yedioth Ahranoth gazetesi, internet sitesinde, İsrail'in, Washington'dan aldığı bildirimlere göre, Ukrayna'daki vatandaşlarını tahliye için çarşambaya kadar zamanı olduğunu hesapladığını duyurdu.

İsrail Başbakanı Naftali Bennett'in ilgili kurumlardan en kısa sürede olabildiğince İsrailliyi Ukrayna'dan çıkartılmasını talep ettiği belirtildi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Finale doğru giden Yargı'da Ilgaz yaşayacak mı? 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Survivor All Star 2024 113. Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 19. Bölüm Fragmanı izle (Sezon Finali) Ben Bu Cihana Sığmazam'da Cezayir sevdikleriyle sınanıyor!