İş Bankası personel alımı yapacağını açıkladı! İş Bankası Farklı Pozisyonlarda Personel Alım İlanları Yayımladı!

İş Bankası Farklı Pozisyonlarda Personel Alım İlanları Yayımladı! İş Bankası personel alımı yapacağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre boş bulunan pozisyonlar için personel alım ilanları yayımlandı ve sınav tarihleri belirtildi. İlgili ilanlar hakkında detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.

İş Bankası personel alımı yapacağını açıkladı! İş Bankası Farklı Pozisyonlarda Personel Alım İlanları Yayımladı!

İş Bankası yayımlamış olduğu ilana göre bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyon ve niteliklerde alım yapacağını belirtti. Buna göre İş Bankası alımını yapacağı personel adaylarından bazı genel ve özel nitelikler arayacaktır. İşin Olsa ekibi olarak derlediğimiz bu haberde başvurular ve aranan şartlar hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

İş Bankası bünyesine farklı alanlarda ve pozisyonlarda alım yapacağını yukarıda belirtmiştik. Buna göre İş Bankası yayımladığı sınav duyurularına göre, Müfettiş yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Bilgi Teknolojileri Sistem Uzmanı alanlarında banka personeli alımıgerçekleştirecek.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL ŞARTLAR:

İş Bankası alımını yapacağı yukarıdaki pozisyonlar için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, İngilice, Almanca ve Fransızca dillerinden pua almış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Sağlık açısından görevini Türkiye genelinde yapmasına engel olabilecek bir özel durumu olmamaki Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren ilgili lisans programlarından mezun olmuş olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir kurum veya kuruluşta mecburi hizmet şartı olmamak, Daha önce bankanın yayımladığı ilgili pozisyona göre sınavlar akatılmış ve başarısız olmamış olmak ve kamu haklarından mahrum bulunmamak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:





Mifettiş Yardımcısı Sınavı: Adaylar ilgili pozisyon için başvurularına 10 Eylül 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Başvurular 30 Ekim 2018 tarihinde sona erecek olup ilgili sınavın ilk aşaması 11 Kasım 2018 tarihinde yapılacaktır.

Uzman Yardımcılığı Sınavı: İlgili sınava başvurular en geç 09 Ekim 2018 tarihine kadar yapılması gerekmeketdir. Buna göre İş Bankası İstanbul'da bulunan Genel Müdürlüğüne uzman yardımcısı alacaktır. İlgili sınav ise 13 Ekim 2018 tarihinde yapılacaktır.

Bilgi Teknolojileri Sistem Uzmanı Sınavı: Adaylar bu pozisyon için başvurularını en geç 26 Ekim 2018 tarihine kadar İş bankasına yapmaları gereklidir. Başvurularını yapan adaylar 03 Kasım 2018 tarihinde Sınava katılacaklardır.

Söz konusu pozisyonlar için başvurular İş Bankası resmi internet sitesi üzerinden yani  cv.isbank.com.tr adresinde yer alan İş Bankası Aday Kariyer Portalı üzerinden başvuru yapılabilecektir. Ayrıca detaylı bilgi almak isteyen adaylar aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirler.

İş bankası Açık Pozisyonlar için TIKLAYIN


Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! 1 Mayıs Günü Valilik kararıyla kapatılan ulaşım ağları duyurusu 2 Mayıs'ta A101 Yine Karavan Satışına Başlıyor Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Kızıl Goncalar 17.Bölüm Fragmanı izle 30 Nisan 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de!