İphone 8 ne zaman çıkacak? Türkiye fiyatı ne kadar?

iphone 8 ve iphone X'in tanıtılmasının ardından Türkiye'de ne zaman satışa çıkacağı büyük merak konusu oldu. iPHONE 8 ve iPHONE X'in Türkiye satış fiyatı ise bir diğer merak konusu. Peki iPHONE 8 Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak?

Apple yeni amiral gemisi iPhone 8 ve iPHONE X'i geçtiğimiz günlerde düzenlenen organizasyonla dünyaya tanıttı. iPHONE 8'in tanıtımının ardından dünyanın birçok yerinde satışa çıkan iPHONE 8 için vatandaşlar Türkiye'de ne zaman satışa çıkacağını merak ediyor. Merak edilen bir diğer konu ise iPHONE 8 ve iPHONE X'in Türkiye satış fiyatı...

iPHONE 8 NE ZAMAN SATIŞA SUNULACAK?

ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın yeni iPhone modelleri iPhone 8 ve iPhone 8 Plus için bekleyiş sona erdi. ABD'de geçtiğimiz haftalarda satışa sunulan iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'un Türkiye'de satışa sunulacağı tarih belli oldu. Apple'dan yapılan açıklamaya göre, modelleri ülkemizde 20 Ekim'den itibaren satışa sunulacak, iPhone X için ise biraz daha beklememiz gerekecek. 




Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları!