Instagram çöktü mü? Instagram’da akış yenilenemiyor!

Son birkaç ay içinde defalarca çöken ve erişim sorunu yaşanan Instagram’da bir erişim sorunu daha yaşanıyor. Kullanıcılar hikaye paylaşmak, anasayfa akışını yenilemek, fotoğraf yüklemek gibi işlemleri yapamıyor. Konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı .

Son birkaç ay içinde defalarca çöken ve erişim sorunu yaşanan Instagram’da bir erişim sorunu daha yaşanıyor. Kullanıcılar hikaye paylaşmak, anasayfa akışını yenilemek, fotoğraf yüklemek gibi işlemleri yapamıyor. Konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı .

Instagram’da kullanıcılar erişim sorunu yaşıyor. Uygulamada hikaye yüklenemiyor , akış yenilenemiyor, arama bölümüne gelindiğinde ya da kullanıcı profiline girildiğinde hata ile karşılaşılıyor. Milyonlarca kullanıcı son zamanlarda sosyal medya devinin bu kadar çok erişim sorunu yaşamasına isyan etti.

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ? INSTAGRAM AKIŞ YENİLEME SORUNU

Instagram'da bazı kullanıcılar "akış yenilenemedi" sorunuyla karşı karşıya gelirken bazıları yavaşlama yaşandığı belirtiyor. Daha öncede bir kaç kez yaşanan erişim sorununun kısa sürede düzelmesi bekleniyor.

Yukatel Adana Demirspor Galatasaray Maçı Geniş Özeti ve Golleri Tarihte bugün ne oldu? 27 Nisan tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 97. Bölüm Fragmanı izle Lokanta ve kafelerde KDV düzenlemesi Karar Resmi Gazete'de yayımlandı Kızılcık Şerbeti 61.Bölüm Fragmanı izle