İnşaat ustası Kevser, bir koltukta üç karpuz taşıyor video izle

İnşaat sektöründe çalışmaya 20’li yaşlarda babasına yardım ederek başladığını anlatan Kevser Taşavlı, faal olarak 1,5 yıldır usta olarak çalıştığını söyledi. `Yapamazsın` diyenlere inat inşaat ustası olduğunu ve bunun yanında Erzurum Atatürk Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencisi olarak uzaktan eğitimle öğrenim de gördüğünü söyleyen Taşavlı, “Azmedildikten sonra üstesinden gelinemeyecek hiçbir iş yoktur. Yeter ki insan bir işe sabır ve azim göstersin” dedi.

İnşaat sektöründe çalışmaya 20’li yaşlarda babasına yardım ederek başladığını anlatan Kevser Taşavlı, faal olarak 1,5 yıldır usta olarak çalıştığını söyledi. `Yapamazsın` diyenlere inat inşaat ustası olduğunu ve bunun yanında Erzurum Atatürk Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencisi olarak uzaktan eğitimle öğrenim de gördüğünü söyleyen Taşavlı, “Azmedildikten sonra üstesinden gelinemeyecek hiçbir iş yoktur. Yeter ki insan bir işe sabır ve azim göstersin” dedi. Haberin ayrıntıları, videosu ve  görüntüler için haberin galerisini tıklayın

 


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları!