İngiltere'de ilk kupa Manchester City'nin oldu

İngiltere Community Shield mücadelesinde Manchester City, Chelsea'yı 2-0 yenerek kupayı evine getiren taraf oldu.

İngiltere Community Shield mücadelesinde Premier Lig şampiyonu Manchester City ile FA Cup'ı kazanan Chelsea karşı karşıya geldi. Wembley Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Manchester City 2-0 kazandı ve kupayı müzesine götürdü.

Manchester City'ye galibiyeti getiren goller, 13. ve 58. dakikalarda Sergio Aguero'dan geldi. Manchester City tarihinin en golcü oyuncusu olan Aguero, bu maçla birlikte kulübündeki 200. ve 201. gollerini kaydetti.

M.CİTY, 5.KEZ KUPAYI EVİNE GETİRMEYİ BAŞARDI

Chelsea'de yeni menajeri Maurizio Sarri ilk maçından mağlubiyetle ayrılırken; Manchester City, bu zaferle birlikte tarihinde 5. kez Community Shield'i kazanmış oldu. (1937, 1968, 1972, 2012, 2018)


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! ÖSYM 2024 KPSS lisans başvurusu başladı mı? Başvuru ücreti ne kadar?