İngilizler Mesut Özil'in Fenerbahçe'de yer alabileceğini duyurdu!

İngiliz basınında yer alan habere göre Fenerbahçe, maaşının bir kısmını ödemek koşuluyla Mesut Özil'i kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, gelecek sezona iddialı bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Sky Sports'ta yayınlanan bir programda yer alan iddiaya göre sarı lacivertliler, Arsenal'de forma giyen Mesut Özil'i kiralamak istiyor. Fenerbahçe'nin Mesut'u maaşının bir kısmını ödeme koşuyla kiralayabileceği belirtildi.

Fenerbahçeli taraftarlar, Arsenal'de forma giyen 30 yaşındaki Türk asıllı Alman yıldızın gelmesini ise dört gözle bekliyor. Taraftarlar, önceki günlerde #FenerSeniBekliyorMesut hashtagini dünya gündemine taşımıştı.

Arsenal ile olan sözleşmesi 2021 yılında sona erecek olan tecrübeli orta saha, geçtiğimiz sezon Londra ekibiyle çıktığı 35 karşılaşmada 6 gol kaydedip, 3 asist yaptı.


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2 Mayıs'ta A101 Yine Karavan Satışına Başlıyor 1 Mayıs Günü Valilik kararıyla kapatılan ulaşım ağları duyurusu Survivor All Star 2024 101. Bölüm Fragmanı izle 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de! Askerlik yerleri açıklandı mı? Mayıs ayı celp dönemi ne zaman?