İngiliz doktor deneme ilacıyla 3 günde koronavirüsü yendi

İngiltere’de Ulusal Sağlık Servisi (NHS) doktoru Geraldine McGroarty, koronavirüse (Covid-19) yakalandıktan sonra verilen deneme ilacıyla 3 gün sonra iyileşti. Uzmanlar, ilacın etkisinden ziyade, McGroarty’nin fit ve genç olmasının iyileşme sürecine etkili olduğunu ifade etti.

Dünya genelinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) bulaşanların sayısı 4 milyon 230 bine ulaşırken, can kaybı 285 bini, iyileşenlerin sayısı da 1 milyon 510 bini geçti. İngiltere'den ise umut veren bir haber geldi.İngiltere’nin başkenti Londra’da yaşayan Dr. Geraldine McGorarty, 5 Nisan’da solunum problemi ve yüksek ateş nedeniyle Royal Free Hastanesi’ne kaldırıldı. Oksijen maskesi bağlanan McGorarty’nin testlerinde sol akciğerinde iltihaplanma görüldü.

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Yeni Renault Duster Türkiye pazarına sunulacak!