İnanılmaz olay! Tır 7 aracı kullanılamaz hale getirdi

Tunceli’de bir tır, karşı şeride geçerek park halindeki 7 otomobili kullanılamaz hale getirdi. Tırın çarptığı bir araç ise iş yerine girdi. 

Kaza, Tunceli'de Elazığ Caddesi’nde meydana geldi. Hız yapan tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjü aşarak karşı şeride geçti. Bina önlerinde park halindeki araçları sürükleyerek durabilen tır, 7 aracı kullanılamaz hale getirdi.Tırın sürüklediği araçlardan biri de iş yerine girdi. 

Gece yarısı meydana gelen kazada,ölen olmazken hafif yaralanan sürücü Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.  Trafikte zaman zaman aksamalara neden olan kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 


Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Paskalya Bayramı ne zaman? 2024 Paskalya Bayramı hangi tarihte? Yılport Samsunspor Trabzonspor maçı Geniş özeti ve Golleri Askerlik sevk başvuru tarihi ne zaman? Sevk belgesi nasıl alınır?