İmamoğlu ve Yıldırım'dan birbirlerine canlı yayında çok özel hediye!

İmamoğlu ve Yıldırım'dan birbirlerine canlı yayında çok özel hediye! Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu canlı yayına karşılıklı olarak birbirlerinin babalar gününü kutlayarak başladı. İmamoğlu ile Yıldırım birbirlerine ve moderatör Küçükkaya'ya birer hediye verdi.

İmamoğlu ve Yıldırım'dan birbirlerine canlı yayında çok özel hediye!  

Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu canlı yayına karşılıklı olarak birbirlerinin babalar gününü kutlayarak başladı. İmamoğlu ile Yıldırım birbirlerine ve moderatör Küçükkaya'ya birer hediye verdi.

Tüm babaların babalar gününü kutlayan CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu, AK Parti adayı Binali Yıldırım ve programın moderatörü İsmail Küçükkaya’ya üzerinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ismi yazan dolma kalem hediye etti.

AK Parti adayı Binali Yıldırım da, Ekrem İmamoğlu ve moderatör İsmail Küçükkaya'ya babalar günü hediyesi olarak kırmızı bir kutu verdi. Ancak Yıldırım’ın ne hediye ettiği öğrenilemedi.




Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete'de bugün! Kararlar Resmi Gazete'de!