İmamoğlu: Olimpiyat sürecinde hükümet ve yerel yönetimin iş birliği içinde olması vazgeçilmez!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve Türkiye Milli Paralimpik Komitesi başkanlarını ayrı ayrı ziyaret etti. İstanbul’un “2036 Olimpiyat Oyunları” ve “Paralimpik Oyunları”na talip olduğunu bir kez daha aktaran İmamoğlu, sürecin hakkını vermek için çalışmaya devam ettiklerini vurguladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve Türkiye Milli Paralimpik Komitesi başkanlarını ayrı ayrı ziyaret etti. İstanbul’un “2036 Olimpiyat Oyunları” ve “Paralimpik Oyunları”na talip olduğunu bir kez daha aktaran İmamoğlu, sürecin hakkını vermek için çalışmaya devam ettiklerini vurguladı. Olimpiyat sürecinin kapsayıcı bir yolculuk gerektirdiğine dikkat çeken İmamoğlu, “Hükümetinden yerel yönetimine, sizin organizasyonunuzda bu meselede iş birliği içinde olması vazgeçilmez bir duruş. Biz de bunu hassasiyetle koruduk ve korumaya devam edeceğiz. Her şeyin üstünde görüyoruz bu meseleyi” dedi. 

Muğla'da aranıyordu! Eski eş cinayeti Müge Anlı’ya itiraf etti Tenis topunun üzerine oturursanız ne olur? Paralel evren teorisi gerçek mi oluyor? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Karaciğer yağlarına maydanoz kürü! Ardahan ve Kars’ın Suları, Meraları Maden Tehdidi Altında