İmamoğlu: İstanbul'umuza da Cumhuriyetin bize kazandırdıklarına da her zaman sahip çıkacağız

İstanbul’un Kurtuluşu’nun 100’ncü yılı, Taksim Cumhuriyet Anıtı’nda düzenlenen resmi törenle kutlandı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, duygularını, Anıt Özel Defterine, “Türkiye Cumhuriyeti'nin eşit yurttaşları olarak, Cumhuriyet değerlerinin ışığında, kentimizi ve ülkemizi çağdaş bir geleceğe taşımak için çalışmaktan asla yorulmayacağız. Milletimizin iradesini, demokrasimizi, bağımsızlığımızı, Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza kadar koruyacağız. ” sözleriyle aktardı.

İSTANBUL’UN KURTULUŞU’NUN 100’NCÜ YILI TAKSİM’DE KUTLANDI

İMAMOĞLU: GÜZEL İSTANBUL'UMUZA DA CUMHURİYETİN
 BİZE KAZANDIRDIKLARINA DA HER ZAMAN SAHİP ÇIKACAĞIZ

İstanbul’un Kurtuluşu’nun 100’ncü yılı, Taksim Cumhuriyet Anıtı’nda düzenlenen resmi törenle kutlandı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, duygularını, Anıt Özel Defterine, “Türkiye Cumhuriyeti'nin eşit yurttaşları olarak, Cumhuriyet değerlerinin ışığında, kentimizi ve ülkemizi çağdaş bir geleceğe taşımak için çalışmaktan asla yorulmayacağız. Milletimizin iradesini, demokrasimizi, bağımsızlığımızı, Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza kadar koruyacağız. Güzel İstanbul'umuza da Cumhuriyetin bize kazandırdıklarına da her zaman sahip çıkacağız” sözleriyle aktardı.  

70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri Kazananlarını Açıkladı! Çölyak hastalığı, duygusal ve sosyal yaşam üzerindeki etkisi vardır Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Aldatmak'ta Güzide yeni bir çıkmaza giriyor