İmamoğlu ihmal edilmiş altyapıya dikkat çekti: Kentin 100 farklı noktasında çalışıyoruz

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da, özellikle Arnavutköy ilçesinde etkili olan yağışlar ve sonrasında yaşanan bazı su baskınlarıyla ilgili AKOM’da açıklamalarda bulundu.

İMAMOĞLU ‘İHMAL EDİLMİŞ ALTYAPI’YA DİKKAT ÇEKTİ:  KENTİN 100 FARKLI NOKTASINDA ÇALIŞIYORUZ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da, özellikle Arnavutköy ilçesinde etkili olan yağışlar ve sonrasında yaşanan bazı su baskınlarıyla ilgili AKOM’da açıklamalarda bulundu. 2 saat içerisinde Arnavutköy ilçesinde metrekareye 200 kilogramı aşan oranda yağış düştüğü bilgisini paylaşan İmamoğlu, vatandaşları pazartesi gününe kadar dikkatli olmaları konusunda uyardı. “Sahada 3.430 personelimiz var. 1.658 aracımızla beraber müdahaleler yapıyoruz” diyen İmamoğlu, kentin 100 farklı noktasında başlattıkları altyapı çalışmalarının önümüzdeki süreçte kente olumlu yansımalarının olacağının altını çizdi. İklim değişikliğinden kaynaklı yağış ve doğa olaylarının biçim değiştirdiğine dikkat çeken İmamoğlu, “Biz de kentler olarak hem iklim değişikliğiyle mücadelede tedbir alan kurumlar olmak zorundayız hem de bu tür anlara hazırlıklı bir ekipman ve ekiple hazır olmalıyız” dedi. 

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Denizbank'tan CNN TURK programındaki açıklamlara yalanlama Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu!