Ekrem İmamoğlu: Havasını, suyunu, toprağını koruyacak bir şehir haline geleceğiz 

İETT ve İSBAK, kullanım ömrünü tamamlamış 2006 model dizel otobüsü, yüzde 100 elektrikli hale getirdi. Karbon salınımı 0’a inen aracın dönüşümü, yılda 3.300 ağaç dikimine eş değer oldu. Yıllık 1 milyon 130 bin TL yakıt tasarrufu sağlayacak elektrikli otobüsün tanıtım toplantısında konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Burada hem büyük bir tasarruf sağlayacağız, hem de karbon salınımını azaltarak, havasını, suyunu ve toprağını koruyacak bir şehir haline geleceğiz” dedi.

İMAMOĞLU: HAVASINI, SUYUNU, TOPRAĞINI KORUYACAK BİR ŞEHİR HALİNE GELECEĞİZ

İETT ve İSBAK, kullanım ömrünü tamamlamış 2006 model dizel otobüsü, yüzde 100 elektrikli hale getirdi. Karbon salınımı 0’a inen aracın dönüşümü, yılda 3.300 ağaç dikimine eş değer oldu. Yıllık 1 milyon 130 bin TL yakıt tasarrufu sağlayacak elektrikli otobüsün tanıtım toplantısında konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Burada hem büyük bir tasarruf sağlayacağız, hem de karbon salınımını azaltarak, havasını, suyunu ve toprağını koruyacak bir şehir haline geleceğiz” dedi. Proje ile piyasa değeri 500 bin Euro olan yeni otobüs almak yerine, 250 bin Euro’luk yatırımla, kullanım ömrünü tamamlamış bir aracı yeniden İstanbulluların hizmetine kazandırdıklarını kaydeden İmamoğlu, “Bu proje kapsamında, önümüzdeki 5 ay içinde de 10 adet daha otobüsün dönüşümünü sağlayacağız” bilgisini paylaştı. 

Karanlık Cinayetler Filmin Konusu ve Oyuncuları Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ben Bu Cihana Sığmazam'da Cezayir sevdikleriyle sınanıyor!