İmamoğlu, Erzurum ziyaretinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum ziyareti de vatandaşların yoğun ilgisi altında gerçekleşti. Tarihi Çifte Minareli Medrese önünde, bir gün önce Bayburt’ta olduğu gibi, vatandaşların arasında konuşan İmamoğlu, “Az kaldı. Birliktelikle, beraberlikle, siyaset üstü düşünerek, memleketimizin ve milletimizin geleceğini düşünerek, çok çalışarak, sizlerin de halkımızın da katkısıyla çok az bir zaman sonra, size söz veriyoruz ki; her şey çok güzel olacak” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu; Trabzon’dan başlatıp, Gümüşhane ve Bayburt’ta sürdürdüğü gezisini, Erzurum’da noktaladı. Bayburt gezisi kapsamında, Masat Köyü’ndeki Dede Korkut Türbesi’ni ziyaret eden İmamoğlu, vatandaşlar tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Mucize sağlık kaynağı Zerdeçalın 11 faydası! Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! Gaddar'da Dağhan, Aydan’a evlilik teklif ediyor!