İmamoğlu, Çelik’e tebrik ziyaretinde: Omuz omuza İstanbul’a güçlü bir 5 yıl daha kazandıracağız

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul İl Başkanı seçilen Özgür Çelik’e, CHP İstanbul İl Başkanlığı’ndaki makam odasında tebrik ziyaretinde bulundu. İmamoğlu “Önümüzde, çok özenli bir çalışmaya muhtaç bir takvim var. Özgür Çelik Başkanımızla omuz omuza vererek, inşallah İstanbul'umuzu tekrar güçlü bir 5 yıla, kazanarak hazırlayacağız” ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul İl Başkanı seçilen Özgür Çelik’e, CHP İstanbul İl Başkanlığı’ndaki makam odasında tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çelik, “CHP İstanbul İl Başkanlığı olarak, tüm paydaşlarımızla, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'yla, ilçe belediyelerimizle, ilçe başkanlıklarımızla, 39 ilçemizle, kadın örgütümüzle, gençlik örgütümüzle, meclis üyelerimizle, mahalle birimlerimize kadar, tam bir uyum içerisinde bir süreç yöneteceğiz” dedi. Çelik’i tebrik eden İmamoğlu da “Önümüzde, çok özenli bir çalışmaya muhtaç bir takvim var. Özgür Çelik Başkanımızla omuz omuza vererek, inşallah İstanbul'umuzu tekrar güçlü bir 5 yıla, kazanarak hazırlayacağız” ifadelerini kullandı. 

İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu! Gemini ile daha fazlasını yapın: 1.5 Pro'yu deneyin