İmamoğlu: Bir kentin zenginlik imajı, artık lüks özel arabalar değil, bisiklet kullanımıyla oluşuyor

Dünyada iki kıtada koşulan tek yarış olan İstanbul Maratonu’na ‘kardeş’ geldi. İBB iştiraki Spor İstanbul’un 28 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında düzenleyeceği ‘Uluslararası İstanbul Bisiklet Turu- Tour of İstanbul’ için tanıtım toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “ Bir kentin ve halkının zenginlik imajı, artık lüks özel arabalar değil, bisiklet kullanımıyla oluşuyor” dedi.

İMAMOĞLU: BİR KENTİN ZENGİNLİK İMAJI, LÜKS ARABALARLA DEĞİL, BİSİKLET KULLANIMIYLA OLUŞUYOR

Dünyada iki kıtada koşulan tek yarış olan İstanbul Maratonu’na ‘kardeş’ geldi. İBB iştiraki Spor İstanbul’un 28 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında düzenleyeceği ‘Uluslararası İstanbul Bisiklet Turu- Tour of İstanbul’ için tanıtım toplantısı düzenlendi. 15 ülkeden, 21 takıma mensup toplam 147 sporcunun iki kıta arasında pedal çevireceği yarış için düzenlenen toplantıda konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Maddi gücü bizden çok daha iyi durumda olan, alım güçleri çok daha fazla olan ülkeler, kentler, belediyeler, bisiklet kullanımını teşvik ediyor. Bir kentin ve halkının zenginlik imajı, artık lüks özel arabalar değil, bisiklet kullanımıyla oluşuyor” dedi. 

İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu! Gemini ile daha fazlasını yapın: 1.5 Pro'yu deneyin