İllere göre koronavirüs dağılımı ! 8 Nisan 2020 en çok koronavirüslü vaka nerede?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, her gün koronavirüs rakamlarını Twitter'dan paylaşıyor. Sağlık Bakanlığı'nın resmi internet sitesinden de koronavirüs vakaları ve ölüm sayıları, her gün herkese açık şekilde paylaşılıyor. Peki en çok koronavirüslü vaka nerede? İşte illere göre koronavirüs dağılımı...

Koronavirüsün Türkiye'de illere göre vaka sayısı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla ve covid19.saglik.gov.tr adresindeki verilerle belli oldu. Bakan Koca, geçtiğimiz günki Bilim Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada "Türkiye genelindeki dağılımda İstanbul, Ankara, İzmir, Körfez, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak bu noktalarda yoğunluk fazla" dedi. Hem Türkiye genelinin hem de vakakarın yoğun olduğu illerin haritalarını gösterdi. 8 Nisan Corona Türkiye tablosu haberimizde.

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri! Esra Erol “Çocuk gelin” skandalını ortaya çıkardı! Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu Yeni Renault Duster Türkiye pazarına sunulacak!