İlknur Menlik’in bu haftaki konuğu lezzet fenomeni

TGDF Genel Sekreteri İlknur Menlik’in Bunları da Konuşalım programının bu haftaki konuğu @harbiyiyorum kurucusu Salih Seçkin Sevinç olacak.

Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF) Genel Sekreteri İlknur Menlik’in Bunları da Konuşalım programının bu haftaki konuğu @harbiyiyorum kurucusu Salih Seçkin Sevinç olacak.

Program bu akşam (8 Oca 2021’de) canlı yayında bir araya gelecek.

Geçtiğimiz haftaki ilk programında Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Doç. Dr. Yavuz Dizdar’la bir araya gelen TGDF Genel Sekreteri İlknur Menlik, bu hafta @harbiyiyorum kurucusu Salih Seçkin Sevinç’i ağırlayacak.

İnstagramda hem Türkiye’den, hem dünyanın farklı mutfaklarından lezzetler konuşulacak. Salih Seçkin Sevinç’e sormak istediğiniz soruları Instagram hesabı üzerinden yorum olarak iletebilirsiniz.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Maribor hangi ligde oynuyor? Maribor hangi ülkenin takımı?