İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında sarf ettiği sözlere tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında sarf ettiği sözlere tepki gösterdi.

Altun, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Şanlı ordumuza karşı aşağılık ifadeler kullanan 'vekil'ine tek kelime etmeyen, edemeyenler milletimizin verdiği yetkiyle gece gündüz demeden bu ülke için çalışan Sayın Cumhurbaşkanımıza dil uzatıyorlar. Yazıklar olsun. Hukuk ve millet önünde hesabını soracağız." ifadelerini kullandı.

Hıdırellez gecesi nasıl dilek dilenir? Hıdırellez dilek duası Tarihte bugün ne oldu? 5 Mayıs tarihte güne damga vuran olaylar Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 2024 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak ? 2024 THY Kabin memuru alımı ne zaman? Başvuru şartları neler? Paskalya Bayramı ne zaman? 2024 Paskalya Bayramı hangi tarihte?