İktidara yakınlığıyla bilinen Cem Küçük'ten bomba ekonomi yorumu

TGRT Haber'de Aslı Hünel ile birlikte sunduğu haber bülteninde ekonominin durumunu değerlendiren Cem Küçük yeni zamların sinyalini verdi. Küçük, vatandaşa "dişinizi sıkın" tavsiyesinde bulundu. Küçük, "İlaç, elektrik, yeme-içme pahalanacak" dedi

İktidara yakınlığı ile bilinen gazeteci Cem Küçük, TGRT Haber'de ekonomi ve dolardaki artışa yönelik yaptığı yorumda "İlaç, elektrik, yeme-içme pahalanacak, vatandaş dişini sıkacak" dedi.

'GARİBAN NE YAPACAK O ÖNEMLİ'

TGRT Haber'de Aslı Hünel ile birlikte sunduğu haber bülteninde ekonomiye dair konuşan Küçük, "Faizi düşüreceğiz ama sonra döviz kendini bulur diyorlar. Ama buna dayanabilecek miyiz? Gariban ne yapacak o önemli" dedi.

ASGARİ ÜCRET ÖNERİSİ

Asgari ücretin en az 4 bin 4 bin 500 lira olması gerektiğini söyleyen Küçük, "O olursa bir şeylerde rahatlama olur" ifadelerini kullandı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! ÖSYM 2024 KPSS lisans başvurusu başladı mı? Başvuru ücreti ne kadar? Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor