İkizler Memo – Can 8.Bölüm 2. Fragmanı İzle

İkizler Memo – Can 8.Bölüm 2. Fragmanı  yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen İkizler Memo – Can dizisinin yeni bölümü 15 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi ve Burak Hakkı gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı İkizler Memo – Can 8.Bölümde de sevenlerini ekrana kitleyecek

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Can, Memo'nun yerine bilgi yarışmasına katılır! Memo okullar arası bilgi yarışmasına seçilir. Ama yarışmaya kendisi katılmak yerine Can’ı göndermeyi düşünmektedir. Can’ın kendilerine yalan söylediğini düşünen Mümtaz ve Onur onu takip etmesi için peşine Altan’ı takar. Bunu fark eden Memo ve Can’ın Altan’a bazı sürprizleri olacaktır.

Öte yandan Memo, Mahmut ve Neriman’ın arasını düzeltmeye çalışırken olaylar tam tersi gelişir. Hayati, Yarenle nişan gününü tüm mahalleye anons eder. Bunu duyan Osman’ın dünya başına yıkılır.

Melek ve Onur aşkı ise doludizgin ilerler. Ancak bazı gerçekler gün yüzüne çıkmaya başlayacaktır.

İKİZLER MEMO CAN SON BÖLÜM İZLE

Teşkilat 106.Bölüm Fragmanı izle Sandık Kokusu 21.Bölüm Fragmanı izle Şahane Hayatım 26.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 102. Bölüm Fragmanı izle Kardeşlerim 127.Bölüm Fragmanı izle Mehmed Fetihler Sultanı 10.Bölüm Fragmanı izle