İkizler Memo – Can 25.Bölüm Fragmanı İzle (Sezon Finali)

 İkizler Memo – Can 25.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu İkizler Memo – Can 25.Bölüm Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen İkizler Memo – Can dizisinin yeni bölümü 11 Mayıs Cumartesi akşamı saat 19.45 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi ve Burak Hakkı gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı  İkizler Memo – Can 25.Bölümde bu sezon için seyircisine veda edecek

İKİZLER MEMO-CAN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mahmut ve Fahriye evleniyor!

Melek ve Memo sokakta yürürken tinercilerin saldırısına uğrar. Ezman, Matmazeli görmek için İstanbul’a gelmiştir. Malikanede onu ziyarete gider ve yemeğe davet eder.

Dilek ve Melek cephesinde sular durulmaktadır.

Yaren, Mahmut ve Fahriye’nin nikahını elinde tüfekle basar ama geç kalmıştır. Yaren yanlışlıkla Hamdi’yi vurur. Öte yandan mahallenin erkekleri Mahmut’un evliliğini kutlamak için eğlenceye gider. Hanımlar bu eğlenceyi basınca olanlar olur.

Memo ve arkadaşları oğlu şehit olan Sami amcanın ona bıraktığı yadigarları çalan hırsızın peşine düşer.

İKİZLER MEMO CAN SON BÖLÜM İZLE

Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Bahar 11.Bölüm Fragmanı izle Taş Kağıt Makas 9.Bölüm Fragmanı izle Gelin 19.Bölüm Fragmanı izle Kirli Sepeti 29.Bölüm Fragmanı izle Gelin 18.Bölüm Fragmanı izle