İkizler Memo – Can 22.Bölüm Fragmanı İzle

 İkizler Memo – Can 22.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu İkizler Memo – Can 22.Bölüm Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen İkizler Memo – Can dizisinin yeni bölümü 20 Nisan Cumartesi akşamı saat 19.45 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi ve Burak Hakkı gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı  İkizler Memo – Can 22.Bölümde de ekrana kitleyecek

İKİZLER MEMO SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Memo ve arkadaşları mahallede bir evi buluşma yeri yaparlar. Adları da artık "Beş Parmak Çetesi"dir. Kötülere karşı olacaklardır.

Osman’ın evliliği hiç de beklediği gibi gitmez. Mahmut ona ızdırap olur. Altan, Osman’dan aldığı taktikleri Matmazele uygulamaya çalışınca ortalık karışır. Osman kurye olarak işe başlar. Tabii ki bu işte de başına türlü maceralar gelecektir.

Dilek, Melek'i uzaklaştırma kararına uymadığı için göz altına aldırır. Memo, Dilek’e Melek’i bir daha görmeyeceğini yeter ki şikayetinden vazgeçmesini söyler.

Osman evde bir mektup bulur. Bu mektup Mahmut’un eski sevgilisine aittir. Osman, Mahmut’tan kurtulmanın yolunu bulmuştur.

İKİZLER MEMO CAN SON BÖLÜM İZLE

Survivor All Star 2024 97. Bölüm Fragmanı izle Ömer 53.Bölüm Fragmanı izle Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım'ın Eylem Tok göndermesi gündem oldu! Kara Ağaç Destanı 10.Bölüm Fragmanı izle Ateş Kuşları 53.Bölüm Fragmanı izle Arka Sokaklar 673.Bölüm Fragmanı izle