İkizler Memo – Can 22.Bölüm 2. Fragmanı İzle

 İkizler Memo – Can 22.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu İkizler Memo – Can 22.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen İkizler Memo – Can dizisinin yeni bölümü 20 Nisan Cumartesi akşamı saat 19.45 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi ve Burak Hakkı gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı  İkizler Memo – Can 22.Bölümde de ekrana kitleyecek

İKİZLER MEMO-CAN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Memo ve arkadaşları mahallede bir evi buluşma yeri yaparlar. Adları da artık "Beş Parmak Çetesi"dir. Kötülere karşı olacaklardır.

Osman’ın evliliği hiç de beklediği gibi gitmez. Mahmut ona ızdırap olur. Altan, Osman’dan aldığı taktikleri Matmazele uygulamaya çalışınca ortalık karışır. Osman kurye olarak işe başlar. Tabii ki bu işte de başına türlü maceralar gelecektir.

Dilek, Melek'i uzaklaştırma kararına uymadığı için göz altına aldırır. Memo, Dilek’e Melek’i bir daha görmeyeceğini yeter ki şikayetinden vazgeçmesini söyler.

Osman evde bir mektup bulur. Bu mektup Mahmut’un eski sevgilisine aittir. Osman, Mahmut’tan kurtulmanın yolunu bulmuştur.

İKİZLER MEMO CAN SON BÖLÜM İZLE

Kardeşlerim 127.Bölüm Fragmanı izle Mehmed Fetihler Sultanı 10.Bölüm Fragmanı izle Survivor All Star 2024 101. Bölüm Fragmanı izle Ömer 54.Bölüm Fragmanı izle (Final) Yargı 92.Bölüm Fragmanı izle Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle